Bel mij terug

Terugbelverzoek

Laat in het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug op het gewenste tijdstip.


  ZEER MOOIE & LUXE
  RIJLES AUTO’S

  CBR PRAKTIJKEXAMEN
  LOCATIES

  +

  GESLAAGDE
  LEERLINGEN

  SCORE
  KLANTEN VERTELLEN

  9 REDENEN OM TE STARTEN BIJ 1BASIS.

  mini-smiley-1basis
  gratis proefles

  GRATIS PROEFLES

  Bij onze rijschool bieden we een gratis proefles aan om kennis te maken met onze instructeurs en lesmethodes. Indien je doorgaat gratis anders €35,-

  faalangs

  FAALANGST BEGELEIDING

  Onze instructeurs zijn getraind in het omgaan met faalangst en zullen je helpen om je zelfvertrouwen op te bouwen en je te ondersteunen tijdens het rijproces.

  voordelig

  VOORDELIGE LESTIJDEN

  Bij onze rijschool bieden we voordelige lestijden aan, waarbij we rekening houden met jouw budget en beschikbaarheid.

  felxibele lestijden

  FLEXIBELE LESTIJDEN

  We bieden lessen aan op verschillende tijdstippen, inclusief avonden en weekenden. Ook houden rekening met school/werk tijden van onze leerlingen.

  beoordeling

  HOGE KLANTEN BEOORDELING

  We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren, op basis van jouw feedback. Onze klanten geven ons een gemiddelde van een 9,4 dat is zeer hoog! 

  spoedcursus

  SPOEDCURSUS MOGELIJK

  Bij onze rijschool is het mogelijk om een spoedcursus te volgen, waarbij je in een kortere periode intensieve rijlessen kunt volgen om snel je rijbewijs te behalen

  slagingspercentage

  HOOG SLAGINGS PERCENTAGE

  Met trots kunnen we vermelden dat we meer dan 500+ succesvolle leerlingen hebben geholpen bij het behalen van hun rijbewijs.

  luxe autos

  MOOIE & LUXE LESAUTO'S

  Je krijgt rijlessen in de nieuwste Mercedes A Klasse of C klasse AMG uitgevoerd. Onze auto's zijn goed onderhouden en rookvrij!

  felxibele betaling

  FLEXIBEL BETALEN

  Je kan bij ons zelfs in termijnen betalen zonder enige extra kosten. Je kunt zelf de hoogte van uw termijn betaling kiezen of per les betalen,