Auto theorie

Theoriecursus volgen

VOOR HET AFLEGGEN VAN HET CBR PRAKTIJKEXAMEN OF TUSSENTIJDSE TOETS MOET JE IN HET BEZIT ZIJN VAN EEN GELDIG THEORIECERTIFICAAT

Bij ons kunt u een theoriecursus volgen voor €125,- Hier in krijg je een online code om onbeperkt je theorie lessen te oefenen en proefexamens te maken. Ook het officiele theorie-examen bij het CBR centrum is inbegrepen. Rijschool 1BASIS zal het aanvragen en afleggen van de examen op de juiste moment samen met u regelen!

Het is niet verplicht om je theorie via een Rijschool te doen! Je kunt het ook heel goed zelf regelen, rechtstreeks bij het CBR.

 

THEORIE-EXAMENVOOR BESTAAT UIT TWEE DELEN.

1. GEVAARHERKENNING
Je krijgt 25 vragen over gevaarherkenning. Je hebt 8 seconden de tijd om een vraag te beantwoorden. Dit lijkt kort, maar straks op de weg moet je vaak nog sneller beslissen! Je moet van Gevaarherkenning13 vragen of meer goed hebben.

2. VERKEERSREGELS EN VERKEERSINZICHT
Je krijgt 30 vragen over Verkeersregels en 10 vragen over Verkeersinzicht. Je moet van Verkeersregels en Verkeersinzicht 35 vragen of meer goed hebben.

invulvragen-cbr

Zelf je theorie-examen aanvragen?

Ga naar Mijn CBR en log in met DigiD.

Kies ‘Theorie-examen reserveren’.

Volg de instructies op het scherm.

Je bepaalt voor welk voertuig je examen wilt doen, in welke taal, waar en wanneer.

Zodra je alle gegevens hebt ingevuld, betaal je de kosten voor het examen direct online via iDEAL.

Daarna ontvang je via e-mail de bevestiging van je aanvraag.

Tip: noteer gelijk je examendatum in je agenda en zet een herinnering in je telefoon. Zo vergeet je je theorie-examen niet.

Tip: je kunt op Mijn CBR altijd zien welke reservering je hebt gemaakt.

theoriezaal-cbr-scaled

In de examenzaal bij het CBR

Neem plaats aan de tafel met het juiste tafelnummer. Leg je ID bewijs op tafel en voer je reserveringsnummer in. Check of je e-mailadres klopt en kies dan ‘Start’.Volg de instructies op de schermen.

Je doet examen in je eigen unit op een touch-screen. Je theorie-examen duurt ongeveer 20-30 minuten. Er is geen geluid beschikbaar.

Je krijgt eerst uitleg op het scherm en een oefenvraag

Daarna begint je examen. Je krijgt meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en invulvragen.

Zolang de tijdbalk loopt kun je de opgaven beantwoorden. Je kunt niet terug in het examen.

Je kunt eventueel sneller naar de volgende vraag door op de knop “Volgende” te drukken. Doe je dit niet dan verschijnt de volgende vraag automatisch nadat de tijd verstreken is. Geef je niet op tijd antwoord dan is de vraag fout.

Je ziet per vraag een bepaalde verkeerssituatie.Je moet je dan voorstellen dat jij de bestuurder bent van de CBR-auto.

Op onze facebook pagina hebben we ook filmpjes hoe een praktijk examen eruit ziet.

ZEER MOOIE & LUXE
RIJLES AUTO’S

CBR PRAKTIJKEXAMEN
LOCATIES

+

GESLAAGDE
LEERLINGEN

SCORE
KLANTEN VERTELLEN

9 REDENEN OM TE STARTEN BIJ 1BASIS

mini-smiley-1basis
gratis proefles

GRATIS PROEFLES

Bij onze rijschool bieden we een gratis proefles aan om kennis te maken met onze instructeurs en lesmethodes. Indien je doorgaat gratis anders €40,- word achteraf verrekend! 

faalangs

FAALANGST BEGELEIDING

Onze instructeurs zijn getraind in het omgaan met faalangst en zullen je helpen om je zelfvertrouwen op te bouwen en je te ondersteunen tijdens het rijproces.

voordelig

DIGITALE RIJBEWIJSAPP

Met onze rijbewijsapp heb je een overzicht van je rijles vorderingen, je betalingen en alle geplande rijles afspraken. Losse afsprakenkaartjes is verledentijd, wij gaan graag met de tijd mee!

felxibele lestijden

FLEXIBELE LESTIJDEN

We bieden lessen aan op verschillende tijdstippen, inclusief avonden en weekenden. Ook houden rekening met school/werk tijden van onze leerlingen. 07:00-22:00 uur 7 dagen per week!

beoordeling

HOGE KLANTEN BEOORDELING

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren, op basis van jouw feedback. Onze klanten geven ons een gemiddelde van een 9,4 dat is zeer hoog! 

spoedcursus

SPOEDCURSUS MOGELIJK

Bij onze rijschool is het mogelijk om een spoedcursus te volgen, waarbij je in een kortere periode intensieve rijlessen kunt volgen om snel je rijbewijs snel te behalen zonder extra kosten!

slagingspercentage

HOOG SLAGINGS PERCENTAGE

Met trots kunnen we vermelden dat we meer dan 750+ succesvolle leerlingen hebben geholpen bij het behalen van hun rijbewijs.

luxe autos

SCHAKEL EN AUTOMAAT AUTO'S

Je krijgt rijlessen in een nieuwe Mercedes A Klasse of Mercedes C klasse AMG uitgevoerd. Onze auto's zijn goed onderhouden en rookvrij!

felxibele betaling

FLEXIBEL BETALEN

Je kan bij ons zelfs in termijnen betalen zonder enige extra kosten. Je kunt zelf de hoogte van uw termijn betaling kiezen of per les betalen,