Automaat rijlessen in Lelystad

Automaat rijlessen in lelystad

Welkom bij onze automaat rijlessen in Lelystad, waar gemak en comfort hand in hand gaan met het behalen van jouw rijbewijs. Onze professionele instructeurs staan klaar om je te begeleiden op de weg naar succes, terwijl je leert rijden in een automaat.

Waarom kiezen voor automaat rijlessen? Het gemak van automatisch schakelen maakt het leerproces aangenamer, vooral voor diegenen die liever de focus leggen op de weg en verkeerssituaties. Met onze moderne lesauto's ervaar je een soepele en stressvrije rit, perfect voor zowel beginners als ervaren bestuurders.

In Lelystad bieden wij een gestructureerd lesprogramma aan, afgestemd op jouw individuele behoeften en tempo. Onze instructeurs zijn niet alleen gekwalificeerd, maar ook gepassioneerd om jou te helpen slagen. Of je nu op zoek bent naar een vliegende start als beginner of wilt overstappen naar automaat na eerdere ervaring met schakelauto's, wij hebben de expertise om je te begeleiden.

Wanneer je kiest voor automaat rijlessen in Lelystad, ben je verzekerd van een moderne benadering van autorijden. We begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om efficiënte en effectieve lessen te bieden, zodat jij snel en zelfverzekerd de weg op kunt.

Het behalen van je rijbewijs in een automaat was nog nooit zo eenvoudig. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw rijavontuur kunnen vormgeven. Of je nu zoekt naar "automaat rijlessen Lelystad" of "rijbewijs halen automaat," wij zijn er om jouw zoektocht naar een comfortabele en geslaagde rijopleiding te vergemakkelijken. Ontdek de voordelen van automaat rijlessen en zet de eerste stap naar jouw rijbewijs!

Extra goedkoop rijlessen in Lelystad

Studenten hebben het al zwaar genoeg en daarom is rijschool 1BASIS in Lelystad de beste keus om auto rijlessen te nemen. Omdat het niet eerlijk zou zijn voor alle andere klanten van ons kunnen wij geen studentenkorting geven maar juist daarom hebben wij het voor een ieder onze prijzen extra goedkoop gemaakt! Nu kunnen niet alleen studenten maar ook andere leerlingen profiteren van onze scherpe prijzen.

Goedkope autorijschool Lelystad

rijlessen in Lelystad. Bij ons ben je verzekerd van de beste en natuurlijk de leukste rijlessen in Lelystad en omgeving. Je krijgt bij goedkope rijschool 1BASIS rijles van een ervaren, gezellige rijinstructeur die jou graag alle fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Tijdens de rijlessen bij Goedkope rijschool 1BASIS wordt er veel aandacht besteedt aan het oefenen van je bijzondere verrichtingen en natuurlijk de mogelijke examenroutes die je kunt verwachten tijdens het CBR praktijkexamen. Al jouw vorderingen worden bijgehouden op een leskaart, zo kun je op ieder gewenst moment de punten die je al beheerst en de onderdelen die je nog onder de knie moet krijgen inzien.

Rijlessen en rijbewijs bij 1Basis Rijschool Lelystad

Kijk jij al een tijdje uit naar dé perfecte rijschool in Lelystad? Dan kan je nu stoppen, want bij 1BASIS rijschool Lelystad ben je aan het juiste adres! Door de deskundigheid en de ervaring van de rijinstructeurs kan jij je rijbewijs in een veilige omgeving halen. Binnen een mum van tijd zit jij vol vertrouwen in de auto, en maak je je klaar voor het praktijkexamen. Wanneer jij je rijbewijs eenmaal binnen hebt stap je zelfverzekerd in de auto en kun je zelf gaan rond rijden door Lelystad of welke andere stad dan ook.

De bijzondere verrichtingen

Naast dat je veel gaat rijden in de stad en op de snelwegen in en rondom Lelystad ga je ook aan de slag met de bijzondere verrichtingen. Tijdens deze lessen leer jij hoe je bijvoorbeeld veilig moet inparkeren of op de juiste manier om moet keren. Fileparkeren, parkeren in de vakken, omkeren en achteruitrijden: alles komt tijdens de lessen aan bod. Wanneer jij al deze onderdelen hebt geoefend, en de instructeur denkt dat je deze voldoende beheerst, ben je voor dit onderdeel in ieder geval voldoende voorbereid voor jouw praktijkexamen.

Het theorie-examen / theoriecursus Lelystad

Voordat jij achter het stuur je rijkunsten mag laten zien aan de examinator, moet je eerst je theorie-examen behaald hebben. Het behalen van je theorie-examen vergt veel voorbereiding. Je zal veel met je hoofd in de boeken zitten om alle regels die in het verkeer gelden te leren. Daarnaast is ook het maken van oefeningen erg efficiënt. Je kunt er ook voor kiezen om een dagcursus te doen, en op deze manier in één dag je theorie-examen te halen. De keuze is aan jou! Wij zijn voorstander van ons onbeperkt online theorie cursus. Die kost €125,- inclusief het theorie examen zelf. Hiermee kan je op jou eigen momenten onbeperkt je theorie gaan oefenen en op het moment dat je er klaar voor bent zullen wij je examen aanvragen.

Rijbewijs halen in Lelystad

Na het oefenen op de (snel)wegen, het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen en het behalen van je theorie-examen ben jij helemaal klaar om je praktijkexamen af te nemen! Zodra jij en je rijinstructeur het gevoel hebben dat je op de goede weg bent kun je je praktijkexamen aanvragen. Het examen wordt afgenomen bij het CBR, en er wordt gekeken of jij alle competenties van het auto rijden voldoende bezit. Bij onze rijschool lelystad gaan wij er altijd vanuit dat jij je rijbewijs binnen afzienbare tijd binnen sleept, hier zullen wij dan zelf ook alles aan doen. Voor je het weet rij jij in de auto lachend de bushalte voorbij. Wacht niet en meld je nu aan voor rijlessen bij 1BASIS rijschool Lelystad.

Uw rijopleiding

  • Vaste instructeur
  • Veilige en Rookvrije lesauto’s
  • Gunstig geprijsde rijlespakketten
  • Minder rijlessen nodig dankzij onze eigen, unieke lesmethode
  • Rijbewijs halen in korte tijdsduur zonder extra kosten
  • Betalen in termijnen wanneer het jou uitkomt
  • Geen wachttijden, dus gelijk beginnen met rijlessen.
  • Geen extra kosten bij lessen in het weekenden en avonden.
  • Wij verzorgen de lessen zo veel mogelijk op tijden en dagen die jou uitkomen; dus ook in het weekend 7 dagen per week!
QZTX4921-768x1024

Rijles in een automaat

Autorijschool Lelystad verzorgd voornamelijk rijlessen in Lelystad en omging van Flevoland. Ben je op zoek naar een goedkope autorijschool in Lelystad en Omgeving? Rijschool 1BASIS is een rijschool waar je goedkoop kwalitatieve autorijlessen kunt volgen voor je rijbewijs B. Op dit moment heeft rijschool 1BASIS een aanbieding waarmee een gratis proefles van 60 minuten kunt aanvragen. In dit uur kan je kennis maken met onze instructeurs en hij/zij zal inventariseren, hoeveel autorijlessen je ongeveer nodig zal hebben voor het behalen van jou rijbewijs in Lelystad. Onze grootste uitdaging is om je in een keer te laten slagen!

ZEER MOOIE & LUXE
RIJLES AUTO’S

CBR PRAKTIJKEXAMEN
LOCATIES

+

GESLAAGDE
LEERLINGEN

SCORE
KLANTEN VERTELLEN

9 REDENEN OM TE STARTEN BIJ 1BASIS

mini-smiley-1basis
gratis proefles

GRATIS PROEFLES

Bij onze rijschool bieden we een gratis proefles aan om kennis te maken met onze instructeurs en lesmethodes. Indien je doorgaat gratis anders €40,- word achteraf verrekend! 

faalangs

FAALANGST BEGELEIDING

Onze instructeurs zijn getraind in het omgaan met faalangst en zullen je helpen om je zelfvertrouwen op te bouwen en je te ondersteunen tijdens het rijproces.

voordelig

DIGITALE RIJBEWIJSAPP

Met onze rijbewijsapp heb je een overzicht van je rijles vorderingen, je betalingen en alle geplande rijles afspraken. Losse afsprakenkaartjes is verledentijd, wij gaan graag met de tijd mee!

felxibele lestijden

FLEXIBELE LESTIJDEN

We bieden lessen aan op verschillende tijdstippen, inclusief avonden en weekenden. Ook houden rekening met school/werk tijden van onze leerlingen. 07:00-22:00 uur 7 dagen per week!

beoordeling

HOGE KLANTEN BEOORDELING

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren, op basis van jouw feedback. Onze klanten geven ons een gemiddelde van een 9,4 dat is zeer hoog! 

spoedcursus

SPOEDCURSUS MOGELIJK

Bij onze rijschool is het mogelijk om een spoedcursus te volgen, waarbij je in een kortere periode intensieve rijlessen kunt volgen om snel je rijbewijs snel te behalen zonder extra kosten!

slagingspercentage

HOOG SLAGINGS PERCENTAGE

Met trots kunnen we vermelden dat we meer dan 750+ succesvolle leerlingen hebben geholpen bij het behalen van hun rijbewijs.

luxe autos

SCHAKEL EN AUTOMAAT AUTO'S

Je krijgt rijlessen in een nieuwe Mercedes A Klasse of Mercedes C klasse AMG uitgevoerd. Onze auto's zijn goed onderhouden en rookvrij!

felxibele betaling

FLEXIBEL BETALEN

Je kan bij ons zelfs in termijnen betalen zonder enige extra kosten. Je kunt zelf de hoogte van uw termijn betaling kiezen of per les betalen,