Met spoed je rijbewijs

Zo snel mogelijk bestuurder worden

Met een gemiddeld rijlessentraject ben je enkele maanden bezig. Je hebt tenslotte te maken met zowel je eigen schema als dat van je rij-instructeur, bovendien komt er veel op je af en kun je die kennis en vaardigheden vaak niet in een korte tijd onder de knie krijgen. In sommige gevallen is dat echter anders.

– Heb je bijvoorbeeld al eens eerder rijlessen gevolgd, maar ben je daarmee gestopt?

– Heeft je rij-instructeur aangegeven dat dit een optie voor jou zou kunnen zijn?

Het is niet altijd zo dat je al de ervaring en aanleg hebt om de spoedcursus rijbewijs te kunnen doen, soms is het om andere redenen nodig.

– Ga je bijvoorbeeld binnenkort al werk doen waar je je rijbewijs voor nodig hebt, of hangt je sollicitatie er vanaf?

Wat de rede ook mag zijn bij rijschool 1BASIS kun je zo snel mogelijk in bezit zijn van een rijbewijs.

Mogelijkheden spoed opleiding

Wat houdt dat nu in, zo’n spoedcursus rijbewijs? Je haalt in 10 dagen, je rijbewijs. Hier zitten dus de lessen bij inbegrepen, maar ook één examen en de autohuur tijdens je examen. Wanneer je begint hoor je direct wanneer je examen kan doen, zodat je dit optimaal kunt plannen. Kortom een spoedcursus in helemaal compleet!

Zoals gezegd is een dergelijke spoedcursus niet voor iedereen weggelegd. Wees dus reëel met je verwachtingen en overleg van tevoren met de rijschool van je keuze. Bij rijschool 1BASIS kunnen we je optimaal begeleiden op weg naar je rijbewijs, welk traject je ook volgt. Onze instructeurs bundelen dagelijks hun kennis en ervaring om in te spelen op iemands persoonlijke omstandigheden en kwaliteit. Je bent bij ons altijd in goede handen! Wil je thuis opgehaald worden, op school, in de stad of bij je vriend of vriendin; het is allemaal geen probleem met onze spoedcursus. Wij halen je op het afgesproken plaats op. Aan het eind van de rijlessen zetten we je ook weer af waar jij wilt. (Zie rijlesgebieden)

Spoedcursus zonder extra kosten

Wil je met een spoedcursus je rijbewijs halen, dan kun je nu binnen 10 dagen, 4, 6 of 8 weken een rijopleiding volgen! Je haalt in een korte periode je rijbewijs en rijdt dus meerdere keren per week.

Je kunt nu met spoed je rijbewijs halen met onze versnelde rijopleiding inclusief examengarantie. Je start je rijlessen na een gratis proefles. Na deze gratis en vrijblijvende proefles weet je direct waar je aan toe bent.

Rijschool 1BASIS rekent geen extra kosten voor een spoedopleiding! Neem snel contact met ons op.

ZEER MOOIE & LUXE
RIJLES AUTO’S

CBR PRAKTIJKEXAMEN
LOCATIES

+

GESLAAGDE
LEERLINGEN

SCORE
KLANTEN VERTELLEN

9 REDENEN OM TE STARTEN BIJ 1BASIS.

mini-smiley-1basis
gratis proefles

GRATIS PROEFLES

Bij onze rijschool bieden we een gratis proefles aan om kennis te maken met onze instructeurs en leesmethodes.

faalangs

FAALANGST BEGELEIDING

Onze instructeurs zijn getraind in het omgaan met faalangst en zullen je helpen om je zelfvertrouwen op te bouwen en je te ondersteunen tijdens het rijproces.

voordelig

VOORDELIGE LESTIJDEN

Bij onze rijschool bieden we voordelige lestijden aan, waarbij we rekening houden met jouw budget en beschikbaarheid.

felxibele lestijden

FLEXIBELE LESTIJDEN

We bieden lessen aan op verschillende tijdstippen, inclusief avonden en weekenden.

beoordeling

HOGE KLANTEN BEOORDELING

Onze klanten geven ons een gemiddelde van een 9,4!

spoedcursus

SPOEDCURSUS MOGELIJK

Bij onze rijschool is het mogelijk om een spoedcursus te volgen, waarbij je in een kortere periode intensieve rijlessen kunt volgen om snel je rijbewijs te behalen

slagingspercentage

HOOG SLAGINGS PERCENTAGE

Met trots kunnen we vermelden dat we meer dan 500+ succesvolle leerlingen hebben geholpen bij het behalen van hun rijbewijs.

luxe autos

MOOIE & LUXE LESAUTO'S

Je krijgt rijlessen in de nieuwste Volkswagen Golf, Mercedes CLA klasse of een Mercedes C klasse AMG.

felxibele betaling

FLEXIBEL BETALEN

Je kan bij ons zelfs in termijnen betalen zonder enige extra kosten. Je kunt zelf de hoogte van uw termijn betaling kiezen of per les betalen,