1BASIS : GOEDKOOP RIJLESSEN IN ALMERE EN OMGEVING

VACATURES VOOR
RIJ INSTRUCTEURS

MET SPOEd Rij instructeurs & rij instructrices gezocht

omgeving almere en lelystad

Door sterke groei van de organisatie zijn wij per direct op zoek naar een fulltime en parttime rijinstructeur categorie B. Met uw kennis en enthousiasme bent u verantwoordelijk voor autorijlessen. U bent verantwoordelijk voor eventuele ontwikkeling, het beheer en de uitvoering van hoogwaardige auto opleidingen.

Wat kunnen wij jou bieden:
- Een volle agenda.
- Een prima betaalde baan.
- Voldoende ruimte om door te groeien.
- Open en prettige werksfeer.
- Mogelijkheden voor eigen initiatief.


Ben jij representatief, sociaalvaardig, woonachtig in omgeving Almere of Lelystad, in het bezit van een eigen goed onderhouden en rookvrije leswagen of ben je van plan deze aan te schaffen. Beheers je de Nederlandse taal en geschrift uitstekend twijfel dan niet langer en stuur je cv op naar info@1basis.nl

Functie-omschrijving:
- Werken op avonden en in weekenden is een pre
- U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht.
- Eigen verantwoordelijkheid, initiatief en ondernemend.
- U bent in het bezit van de vereiste WRM certificaten voor de categorie B.
- U bent flexibel en beschikbaar op de avonden en weekenden.


Alleen reageren als je per direct beschikbaar bent, en in bezit bent van geldige WRM bevoegdheids pas.

Werken bij Rijschool 1BASIS?

Heeft u uren over, kan uw rijschool extra leerlingen gebruiken? Kijk dan eens naar een samenwerking met Rijschool1BASIS.NL Wij zijn altijd opzoek naar leuke enthousiaste collega's die ons team willen versterken! Iedereen maand een bijeenkomst om onze hechte band sterker te maken en de leergangen te bekijken van elkaar. Communicatie is zeer belangrijk binnen het bedrijf.

* Het hele jaar door nieuwe leerlingen. * Mogelijkheid tot zelfstandig ondernemer te blijven. * Een vaste prijsafspraak als inkomen. * GEEN INSTAP TARIEF OF MAANDELIJKSE KOSTEN. Bent u geinteresseerd of wilt u meer weten? LEES HIER MEER om erachter te komen!

 

VACATURES:


Rijschool 1BASIS is met spoed op zoek naar enthousiaste rijinstructeurs! Gemotiveerde mannen en vrouwen die goed met jongeren om kunnen gaan en weten waar ze zich mee bezig houden in het dagelijks leven. U ontvangt leerlingen van Rijschool 1BASIS, maar u blijft baas over uw eigen agenda, u bent immers eigen ondernemer! 

RIJLESgebiedEN:


like ons op facebook