Welke past het beste bij jou?

Opleiding

Rijbewijs

Extra rijbewijs Informatie

MET SUCCES JE RIJBEWIJS HALEN

Een goede rijopleiding is de EERSTE BASIS voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je “even” het rijbewijs haalt. Het is daarom verstandig om vooraf te bepalen wat voor soort rijopleiding je wilt volgen. Wil je zo snel mogelijk op pad of heb je alle tijd met het behalen van het rijbewijs? Hoe snel je je rijbewijs haalt is geheel afhankelijk van wat jij wilt. Maar hangt vooral af van jouw ervaring en leersnelheid! Ook andere factoren spelen een rol. Iemand die angstig is in de auto, zal meer rijlessen nodig hebben dan een leerling die daar geen last van heeft.

Reguliere rijopleiding (zie onze aanbiedingen, wij zorgen altijd dat we extra korting geven op de meest genomen rijlespakketten)

De meeste mensen volgen een reguliere rijopleiding. Jij bepaalt samen met jouw rijinstructeur de opzet van de autorijlessen. Gedurende je gehele rijopleiding heb je iedere autorijles dezelfde instructeur. Wil je binnenkort graag je rijbewijs halen in jou eigen omgeving en lessen in het examengebied, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

WELKE RIJOPLEIDING PAST BIJ JOU!

Het is verstandig om vooraf te bepalen wat voor soort rijopleiding je wilt volgen. Wil je zo snel mogelijk op pad of heb je alle tijd met het behalen van het rijbewijs? Hoe snel je je rijbewijs haalt is geheel afhankelijk van wat jij wilt. Veruit de meeste leerlingen kiezen voor een reguliere rijopleiding. Je volgt 1 of meerdere keren per week rijles en je werkt zo naar je tussentijdse-toets en praktijkexamen toe.

RIJBEWIJS HALEN IN 2 OF 3 MAANDEN!

Wil je meerdere keren per week afspreken, maar gaat een spoedopleiding te snel. Kies er dan voor om je rijbewijs te halen in 2 of 3 maanden. Je haalt dan snel je rijbewijs en het is heel goed te combineren met je werk.

SNELCURSUS IN 5 TOT 7 WEKEN OF ZELF 10 DAGEN!

Snel je rijbewijs halen kan ook: bijvoorbeeld in 5 tot 7 weken of zelfd 10 dagen. Voor meer informatie zie spoedcursus. Denk ook aan het volgende: een versnelde rijopleiding vereist een hele andere discipline dan twee uur rijles per week; niet alle soorten rijopleidingen passen bij alle leerlingen.

rijopleiding almere

DUUR EN FREQUENTIE VAN DE RIJLES!

Rijlessen in blokken van 100 minuten zijn veel effectiever dan rijlessen van een uur. Rijlessen die langer dan 2 uur duren zijn voor de meeste curisten juist weer minder effectief. Het is na 2 uur moeilijk je concentratie vast te blijven houden en nieuwe informatie op te nemen.

NEEM MEERDERE MALEN PER WEEK RIJLES!

Niet alleen heb je dan sneller je rijbewijs, je zal uiteindelijk ook minder rijlessen nodig hebben. Als je 1 x per week een uur rijles neemt wordt je rijbewijs halen een erg lang verhaal en is het gevaar groot dat je je motivatie kwijt raakt. Je bent meer dan de helft van je rijles tijd kwijt aan herhalen. Hierdoor blijft er veel minder lestijd over voor het aanleren van nieuwe dingen en heb je dus meer rijlessen nodig dan noodzakelijk. Rijlessen van 100 minuten zijn daarom veel effectiever dan een rijles van 1 uur! We raden je aan 2 maal per week een rijles te nemen indien je de tijd en de financiële middelen hebt. Bijvoorbeeld 2 x 100 minuten.

Volg je rijopleiding zoveel mogelijk overdag als dit mogelijk is. In het begin is het niet zo erg, maar hoe verder je vordert in je rijopleiding, hoe belangrijker het wordt dat je complexe verkeerssituaties oefent. Een examinator verwacht dat je ook complexe verkeerssituaties zelfstandig en veilig oplost. Omdat je deze verkeerssituaties in de verkeersdrukte overdag vaker tegenkomt dan in de avonduren, zijn je rijlessen overdag waardevoller omdat je in deze rijlessen meer verkeerssituaties kunt trainen.

Zeer mooie & Luxe Rijles auto's

CBR praktijkexamen locatie's

Geslaagde leerlingen

Scoren KlantenVertellen