rijbewijs halen in Lelystad

Autorijschool Lelystad rijlessen

Rijbewijs

autorijschool in Lelystad

Autorijschool Lelystad verzorgd voornamelijk rijlessen in Lelystad en omging van Flevoland. Ben je op zoek naar een goedkope autorijschool in Lelystad en Omgeving? Rijschool 1BASIS is een rijschool waar je goedkoop kwalitatieve autorijlessen kunt volgen voor je rijbewijs B. Op dit moment heeft rijschool 1BASIS een aanbieding waarmee een gratis proefles van 60 minuten kunt aanvragen. In dit uur kan je kennis maken met onze instructeurs en hij/zij zal inventariseren, hoeveel autorijlessen je ongeveer nodig zal hebben voor het behalen van jou rijbewijs in Lelystad. Onze grootste uitdaging is om je in een keer te laten slagen!

 

EXTRA GOEDKOOP RIJLESSEN IN LELYSTAD

Studenten hebben het al zwaar genoeg en daarom is rijschool 1BASIS in Lelystad de beste keus om auto rijlessen te nemen. Omdat het niet eerlijk zou zijn voor alle andere klanten van ons kunnen wij geen studentenkorting geven maar juist daarom hebben wij het voor een ieder onze prijzen extra goedkoop gemaakt! Nu kunnen niet alleen studenten maar ook andere leerlingen profiteren van onze scherpe prijzen.

 

GOEDKOPE AUTORIJSCHOOL LELYSTAD

Een goedkope rijschool in Lelystad vind je niet snel, maar vandaag heb je geluk want bij goedkope rijschool 1BASIS ben je aan het juiste adres voor al je goedkope rijlessen in Lelystad. Bij ons ben je verzekerd van de beste en natuurlijk de leukste rijlessen in Lelystad en omgeving. Je krijgt bij goedkope rijschool 1BASIS rijles van een ervaren, gezellige rijinstructeur die jou graag alle fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Tijdens de rijlessen bij Goedkope rijschool 1BASIS wordt er veel aandacht besteedt aan het oefenen van je bijzondere verrichtingen en natuurlijk de mogelijke examenroutes die je kunt verwachten tijdens het CBR praktijkexamen. Al jouw vorderingen worden bijgehouden op een leskaart, zo kun je op ieder gewenst moment de punten die je al beheerst en de onderdelen die je nog onder de knie moet krijgen inzien.

RIJLESSEN EN RIJBEWIJS BIJ 1BASIS RIJSCHOOL LELYSTAD

Kijk jij al een tijdje uit naar dé perfecte rijschool in Lelystad? Dan kan je nu stoppen, want bij 1BASIS rijschool Lelystad ben je aan het juiste adres! Door de deskundigheid en de ervaring van de rijinstructeurs kan jij je rijbewijs in een veilige omgeving halen. Binnen een mum van tijd zit jij vol vertrouwen in de auto, en maak je je klaar voor het praktijkexamen. Wanneer jij je rijbewijs eenmaal binnen hebt stap je zelfverzekerd in de auto en kun je zelf gaan rond rijden door Lelystad of welke andere stad dan ook.

 

DE BIJZONDERE VERRICHTINGEN

Naast dat je veel gaat rijden in de stad en op de snelwegen in en rondom Lelystad ga je ook aan de slag met de bijzondere verrichtingen. Tijdens deze lessen leer jij hoe je bijvoorbeeld veilig moet inparkeren of op de juiste manier om moet keren. Fileparkeren, parkeren in de vakken, omkeren en achteruitrijden: alles komt tijdens de lessen aan bod. Wanneer jij al deze onderdelen hebt geoefend, en de instructeur denkt dat je deze voldoende beheerst, ben je voor dit onderdeel in ieder geval voldoende voorbereid voor jouw praktijkexamen.

 

HET THEORIE-EXAMEN / THEORIECURSUS LELYSTAD

Voordat jij achter het stuur je rijkunsten mag laten zien aan de examinator, moet je eerst je theorie-examen behaald hebben. Het behalen van je theorie-examen vergt veel voorbereiding. Je zal veel met je hoofd in de boeken zitten om alle regels die in het verkeer gelden te leren. Daarnaast is ook het maken van oefeningen erg efficiënt. Je kunt er ook voor kiezen om een dagcursus te doen, en op deze manier in één dag je theorie-examen te halen. De keuze is aan jou! Wij zijn voorstander van ons onbeperkt online theorie cursus. Die kost €125,- inclusief het theorie examen zelf. Hiermee kan je op jou eigen momenten onbeperkt je theorie gaan oefenen en op het moment dat je er klaar voor bent zullen wij je examen aanvragen.

 

RIJBEWIJS HALEN IN LELYSTAD!

Na het oefenen op de (snel)wegen, het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen en het behalen van je theorie-examen ben jij helemaal klaar om je praktijkexamen af te nemen! Zodra jij en je rijinstructeur het gevoel hebben dat je op de goede weg bent kun je je praktijkexamen aanvragen. Het examen wordt afgenomen bij het CBR, en er wordt gekeken of jij alle competenties van het auto rijden voldoende bezit. Bij onze rijschool lelystad gaan wij er altijd vanuit dat jij je rijbewijs binnen afzienbare tijd binnen sleept, hier zullen wij dan zelf ook alles aan doen. Voor je het weet rij jij in de auto lachend de bushalte voorbij. Wacht niet en meld je nu aan voor rijlessen bij 1BASIS rijschool Lelystad.

autorijschool lelystad
Rijschool almere rijles

Zeer mooie & Luxe Rijles auto's

CBR praktijkexamen locatie's

Geslaagde leerlingen

Scoren KlantenVertellen